Всички категории

Ти си тук: Начало> Статии > фирма Новини

2022 Международно изложение за технологии и приложения за безжично зареждане в Шенжен

Прегледи:29 Автор: Време за публикуване: 2022 Произход:

◆ Въведение в изложбата:
Международното изложение за технологии и приложения за безжично зареждане в Шенжен през 2022 г. ще покани лидери и представители на съответните индустриални асоциации да присъстват. В това изложение ще участват 100 водещи марки предприятия от повече от 30 страни и региони, като се очаква 100,000 100,000 китайски и чуждестранни купувачи да се съберат на WCT-EXPO, с обща изложбена площ от XNUMX XNUMX квадратни метра. Потребителите се срещат, съвместно увеличават обема на бизнеса, създават стойност, наистина отразяват вашата изложителна стойност и позволяват на вашата марка да се разпространи по целия свят! Производители и вътрешни представители на индустрията са добре дошли да изложат и посетят.

◆ Изложително влияние:

Изложбената площ е близо 100,000 XNUMX квадратни метра

Близо 3000 изложители

Броят на участващите страни и региони надхвърля 30

Национални и регионални павилиони: Германия, Южна Корея, Италия, Обединеното кралство, Франция, САЩ, Турция, Индия, Япония и Тайван и др.

Очаква се броят на професионалните посетители да бъде близо 25,000 20 от повече от XNUMX страни и региони

Близо 300 индустриални кооперативни медии от повече от 20 страни и региони по целия свят изчерпателно популяризират и докладват за целия процес и се наслаждават на влиянието на изложенията на марки.

остави съобщение
Онлайн чат

Здравейте, моля, оставете вашето име и имейл тук преди чат онлайн, за да не пропуснем вашето съобщение и да се свържем безпроблемно с вас.