Всички категории

Ти си тук: Начало> За нас > Профил на компанията

за нас

Изнасяне на 300,000 2012.4,000 броя годишно на Bluetooth високоговорители и таблетни компютри от 40 г. насам. Фабрика с площ от XNUMX XNUMX м² с XNUMX производители | Налични OEM услуги | CE GMS ROHS BQB сертификат

Производство на Bluetooth високоговорители От 2012 г. Greenwind Technology Co., Ltd е специализирана в производството на Bluetooth високоговорители и таблетни компютри и е създала собствена фабрика. Ние произвеждаме и изнасяме от 2012 г.

OEM/ODM и услуги за персонализиране Приемаме OEM маркови и персонализирани поръчки по ваш дизайн/идеи. Нашият новаторски дизайнерски екип гарантира, че нашата редовна продуктова линия остава на преден план и предлагаме експертни OEM и ODM услуги. Освен това се предоставят и услуги за персонализиране, включително проектиране на инструменти и софтуер.

Нашите основни пазари Основните пазари са Европа, Северна Америка, Близкия изток, Азия, Южна Америка. Приветстваме всеки приятел по света да се присъедини към нас и да се движим заедно.

Ние сме директен производител с истинска марка Gerewin. Имаме професионална система за контрол на качеството.
Имаме собствен екип за научноизследователска и развойна дейност, който разработва всички видове OEM/ODM продукти с корпус и система за инструменти.

Получете отговор в рамките на 24 часа
За повече подробности, моля, обадете ни се сега.

остави съобщение
Онлайн чат

Здравейте, моля, оставете вашето име и имейл тук преди чат онлайн, за да не пропуснем вашето съобщение и да се свържем безпроблемно с вас.